Anette Buur Bangsgaard

Par

Anette Buur Bangsgaard

Mange drømmer om et stærkt, intimt og passioneret parforhold. Og det er en drøm, der er værd at arbejde på. Hvis vi lærer os selv det håndværk at skabe en stærk og passioneret relation til et andet menneske, så øger vi samtidig vores sandsynlighed for et godt fysisk og psykisk helbred, børn i trivsel og en stærkere udvikling generelt for os selv og vores nærmeste.

De gode intentioner er som regel til stede, men tit mangler vi indsigt og værkstøjer til at få tingene til at lykkes. De fleste af os har glæde af at få lidt hjælp til at forbedre vores kommunikation og gå fra konflikt til kontakt.

  • Jeg tilbyder hjælp til at skabe det forhold, I længes efter, uanset hvilke udfordringer, I står med.
  • Er I allerede glade for hinanden, men ønsker at forbedre kommunikationen og kontakten mellem jer?
  • Er I faret vild eller kørt af sporet og ønsker hjælp til at finde hinanden igen?
  • Er I i tvivl og har brug for at få en afklaring på, hvad I skal med hinanden?
  • Eller har I allerede besluttet jer for at skilles og ønsker at gøre det på en ordentlig måde?

I parterapien får I et roligt, trygt og organiseret rum, hvor I får mulighed for at tale om det vigtige mellem jer på en konstruktiv og fremadrettet måde. Med udgangspunkt I jeres ønsker, tager jeg ansvar for at guide  samtalen mellem jer, så I kan få en ny oplevelse af god kontakt og håb. Og I får lejlighed til at træne ny relationel adfærd, i den udstrækning der er brug for det.

Det er også muligt at arbejde på sit parforhold som et individuelt forløb, hvis det passer bedst. Partneren er altid velkommen til at støde til, hvis det bliver relevant på et tidspunkt.

Et forløb kan strække sig fra nogle enkelte gange til 6 sessioner alt efter behov, kapacitet og ønsker.

Læs mere under kunsten at være to, seksualitet, utroskab, skilsmisse og servicetjek.